Kérdőívezés a határmenti problémákról

A CESCI az Európai Unió támogatásával felmérést készít azokról az akadályokról, amelyekkel a magyar-szlovák határ mentén élők a határátlépéseik során találkoznak. A gyűjtés célja ezen akadályok megszüntetése, a minél egyszerűbb ügyintézés, vásárlás, munkavállalás, vállalkozásindítás stb. segítése a határ másik oldalán.

Az elektronikus kérdőívek 4 témában lehet akadályokat, problémákat jelezni, és a következő linken érhető el: https://budapest.cesci-net.eu/access-kerdoivezes/

Az egyes kérdőívek kitöltése 15 percnél semmiképpen nem vesz igénybe hosszabb időt. A válaszadók között családi fürdőbelépőket sorsolnak ki a határtérségben található fürdőkbe.

A felmérésre az Interreg Magyarország-Szlovákia program által támogatott, #ACCESS elnevezésű stratégiai projekt keretében kerül sor. További információk a projektről: https://budapest.cesci-net.eu/access

erfa

További hírek

Meghívó – Közmeghallgatás

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogyMárianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2013. évi CLXXXIX törvény 54.-a valamint a Képviselő-testület Szervezeti és működési Szabályairól szóló 10/2014.(XI.18.) önkormányzati rendelet 36.-a alapján 2024. május 13-án (hétfőn) 17 órai kezdettel közmeghallgatást tart, amelyre tisztelettel meghívjuk:

Tovább olvasom »