Ebösszeírás

Márianosztra község területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-a alapján kerül sor az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal.

Az önkormányzat az ebösszeírás alapján az ebtartók által szolgáltatott adatokról helyi elektronikus nyilvántartást köteles vezetni, az állat tulajdonosai, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint az ebrendészeti és állatvédelmi feladatok hatékony ellátása céljából.

Az eb tulajdonosa, vagy az eb tartója az ebösszeíráskor köteles az adatlapon feltüntetett adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani (az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot von maga után).

Tájékoztatjuk az ebtartókat, hogy Márianosztra Község Önkormányzata az ebösszeírás adatai alapján jelenleg nem tervezi az ebrendészeti hozzájárulás bevezetését.

Az Ebösszeíró adatlap beszerezhető az Önkormányzatnál, valamint letölthető innen:

LETÖLTÉS (.pdf)

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni és eljuttatni a Polgármesteri Hivatal részére.

  • Levélben postai úton vagy személyesen az alábbi címre: 2629 Márianosztra, Rákóczi út 2.
  • Elektronikus úton (aláírva, majd scannelt formában) a nosztra@t-online.hu e-mail címre.

 Az ebösszeíró adatlapok leadásának határideje: 2023. január 31.

 

Bahil Emilné dr. jegyző nevében és megbízásából:
Oláh Csaba aljegyző sk.

erfa

További hírek

III. fokú hőségriasztás

Tisztelt Lakosság! A Pest Vármegyei Kormányhivatal Szobi Járási Hivatal tájékoztatja Önöket, hogy a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzési adatait, valamint a Nemzeti Népegészségügyi

Tovább olvasom »